Buikdansen Den Haag

buikdansen den haagDen Haag is een van de grootste steden van Nederland en stiekem ook een van de grootste steden als het op buikdansen aankomt!

Den Haag is een stad met vele buikdans scholen. In Den Haag leeft buikdansen heel erg en zijn er geregeld evenementen waarbij het buikdansen centraal staat. Den Haag is een stad met veel dansevenementen en de stad bij uitstek om professioneel met buikdansen bezig te zijn. Nederlandse buikdans scene is niet al te groot maar in Den Haag wel heel goed vertegenwoordigd.

Buikdansen leeft heel erg in Den Haag daarom vind je ook veel professionele buikdansscholen in Den Haag. Wil je in Den Haag gaan buikdansen? Kijk dan eens naar de onderstaande lijst met dansscholen in Den Haag.

  • MounaMay Buikdansschool
  • Buikdansen – Salséros
  • Bellydance by The Dance Movement
  • Buikdansschool Yamina
  • bellydancetravel.nl

Wij doen ons best om zoveel mogelijk buikdans scholen uit Den Haag op te nemen op onze website en daar ook een beoordeling over te geven. Wil je dat wij jouw buikdans school opnemen in onze lijst? Neem dan contact met ons op.

Buikdans evenementen in Den Haag

Ieder jaar zijn er meerdere dans evenementen in Den Haag waarbij ook buikdansers en danseressen zijn vertegenwoordigd, een voorbeeld hiervan is de Holland dance festival.  Kijk voor actuele evenementen op de evenementen gedeelte van onze website. Wil je meedoen met zo een evenement of wil je er graag naar toe? Neem dan contact met ons op.

Meer informatie over buikdans in Den Haag?

Wil je meer weten over buikdansen in het algemeen of buikdans in Den Haag? Neem dan gerust contact met ons op.

Bekijk hier een video

Google+